De perfecte koffie

Voor een perfecte koffie zijn kwaliteitsbonen cruciaal. Die bonen moeten ook op de juiste manier gebrand en gemalen zijn. De dosering is belangrijk, evenals het aandrukken van de koffie voor een optimale crèma. De verpakking van de koffie, de temperatuur van het water, de druk en de hygiëne van de machine spelen ook allemaal een rol. Kortom, er zijn nogal wat factoren die het maken van smaakvolle koffie in de war kunnen schoppen. Bovendien vraagt perfectie veel tijd.

Daarom zijn er bustina's van Trezpresso, speciale koffiezakjes van biologisch afbreekbaar filterpapier die exact de juiste hoeveelheid koffie bevatten. De kwaliteitsbonen zijn met industriële precisie gemalen en aangedrukt. De speciale Trezpresso-machine brengt het water op de juiste temperatuur en geeft de juiste druk. Bovendien blijft de machine schoon omdat het niet in aanraking komt met de koffie. Zo heeft u altijd een kopje koffie met een perfecte smaak en een perfecte crèma. En dat binnen 30 seconden! Ideaal voor op het werk.

 
perfecte koffie